MONACO VLOG

One day in Monaco – showing my wardrobe, my fav spots and how I curl my hair.

Äntligen kom vloggen upp! Vårt internet här är så himla upp och ner, ibland går det supersnabbt och ibland går det riktigt långsamt… Idag var en långsam dag, haha! Jag filmade hela dagen igår och passade på att filma mina garderober och hur jag organiserar här hemma, har sett så många frågor om det. Visar några klassiska ställen i Monaco också, plus hur jag lockar håret. Snacka om händelserik vlogg, haha! ;-) Hoppas ni gillar den! Vi har hängt med Tash och Oscar hela dagen, vilket underbart par. Så sjukt härliga och det kändes som vi hade känt varandra hur länge som helst redan när vi sa hej. Vi har haft lite kontakt på Instagram och dom var här i Cannes så dom tog tåget hit över dagen. Vi kommer mötas upp snart igen! :-) Nu ska jag stänga ner datorn och njuta av söndagskvällen, vi hörs imorgon. Lots of love <3

//The vlog is finally online! Our internet here is so up and down, sometimes it’s super fast and sometimes it’s really slow… Today was a slow day, haha! I filmed all day yesterday and when I did I also filmed my wardrobes and how I organise at home, I’ve seen so many questions about it. I show some classic places in Monaco as well, plus how I curl my hair. Talk about an eventful vlog, haha! ;-) Hope you like it! We’ve spent the day with Tash and Oscar, what an amazing couple. They’re so nice and it felt like we’ve known each other forever the first time we said hi. We’ve had contact on Instagram and they were here in Cannes so they took the train here for the day. We’re gonna meet them up soon again! :-) Now I’m gonna close my computer and enjoy this sunday night, talk to you tomorrow. Lots of love <3

29 reaktioner på “MONACO VLOG”

Leave a Reply

Your email address will not be published.