F*CK VALENTINE

Jacket here! / Skirt here! 

Dress

Pink top here!/ Skirt here!/ Boots here!     Nude top here!/ Red skirt here!/ Red dress here!

Dress here!

The result from the photoshoot in Paris!! Check out the entire campaign HERE! – adlinks

Äntligen är Nelly-kampanjen ute! Helt klart en av de roligaste kampanjerna jag plåtat, men det vet ni säkert nu då jag sagt det varje gång jag nämnt Paris. ;-) Tycker bilderna blev så balla, och stylingen var verkligen grym. Kände mig riktigt snygg i varje look, om man får säga så haha! Kampanjen heter “F*ck Valentine”, vilket ni kanske tycker är konstigt att jag är med på (då jag har pojkvän) men jag ser det på ett helt annat sätt. Både jag och Jon är ganska obrydda när det kommer till Alla Hjärtans Dag, och är vi med varandra är det mysigt såklart men annars kan jag gärna fira det med mina vänner. Kampanjen står för att man ska fira kärlekens dag med exakt den man vill, pojkvän, tjejgäng, killgäng eller familj helt enkelt och det tycker jag är helt rätt. :-) Så – ska ni festa, hänga på stan eller bara vara hemma så finns det outfits till allt. Ni kommer till hemsidan och alla plagg vi använde HÄR! Happy shopping babes <3

//The Nelly-campaign is finally live! For sure one of the most fun campaigns I’ve ever done, but you probably know that by now since I’ve said it every time I’ve mentioned Paris. ;-) I think the pictures turned out great, and the styling was so cool. I felt so pretty in every look, if you can say that about yourself haha! The campaign is called “F*ck Valentine”, which you guys probably wonder about and why I’m in it (since I have a boyfriend) but I see it in a totally different way. Both me and Jon don’t care too much about Valentines Day, and if we’re spending it together it’s of course nice but otherwise I would love to spend it with my friends. The campaign is about celebrating the day of love with whoever you want, boyfriend, girl gang, boy gang or family which I think is the way it should be. :-) So – if you’re heading out for a party, a stroll around town or just spending it at home there’s lots of looks for all of that. You’ll get to the website and all the pieces we wore HERE! Happy shopping babes <3

In collaboration with Nelly.

33 reaktioner på “F*CK VALENTINE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.