POWDER SKIING

Time for this again… Haha!

God morgon babes! Hela morgonen har vi suttit och försökt göra en plan för närmsta veckorna, och nu har jag äntligen tryckt på boka knappen. Vi ska till Kanada och åka skidor!! Det känns som jag inte har åkt skidor på evigheter så jag kommer nog vara lite skakig i början, men det ska nog gå bra. :-) Vi ska åka puder, något jag bara gjort en gång innan. Det var i Japan och det såg ut precis som på bilderna, haha! Jag vet exakt hur jag ska göra i den vanliga pisten men eftersom vi aldrig åkt puder i min familj så är det helt nytt för mig, så önska mig lycka till. ;-) Vi åker till Stockholm imorgon för att sedan flyga därifrån dagen efter (det finns så mycket bättre flyg därifrån), så idag står packning på schemat. Hörs senare, PUSS <3

//Good morning babes! We’ve been sitting all morning trying to make a plan for the upcoming weeks, and now I finally pressed book tickets. We’re heading to Canada to ski!! It feels like I haven’t skied in ages so I will probably be a bit shaky in the beginning, but it will be fin. :-) We’re gonna ski powder, something I’ve only done once before. It was in Japan and it looked just like in the picture above, haha! I know exactly how to do in the normal piste but since we’ve never skied powder with my family it’s completely new to me, so wish me luck. ;-) We’re heading to Stockholm tomorrow to then fly from there the day after (there’s so much better flights from here), so today I have packing on the schedule. Talk later, HUGS <3

34 reaktioner på “POWDER SKIING”

Leave a Reply

Your email address will not be published.