TRAVEL DAY

Through my phone <3

Touchdown Stockholm! Även om det bara är för några timmar var det mysigt att landa i vinterland, komma hem till mamma och äta en god middag. Nu sitter vi och kollar Parneviks på tv. :-) Har sett många frågor om det var det vi spelade in när vi var i Miami, och yes det var det! Helt klart mitt favoritprogram så jag blev så otroligt glad när vi fick frågan, och det var magiskt när vi var där… Ska berätta mer när det är vårt program som sänds, det är inte det idag och jag är inte säker på när det är men jag säger till. :-) Anyway, tillbaka till bilderna! Fick se en magisk soluppgång imorse på min promenad, och sen fick jag se en minst lika vacker solnedgång när vi flög över Stockholm. Tack för det! <3 Nu ska jag njuta av mammas, min brors och hundens sällskap så hörs vi imorgon. Då ska jag sluta använda mobilkameran och fota med min vanliga kamera igen, haha! PUSS och kärlek <3

//Touchdown Stockholm! Even if it’s only for a few hours it was nice to land in winter land, come home to my mom and have a nice dinner. Now we’re watching the tv-show Parneviks. :-) I’ve seen lots of questions if it was there we were when we went to Miami, and yes it was! For sure my favorite tv show so I got so happy when we got asked to come, and it was magical when we were there… Will tell you more about it when it’s time for that episode, it’s not today and I’m not sure when it is but I’ll let you know. :-) Anyway, back to the pictures! Got to see a magical sunrise this morning during my walk, and then I got to see another beautiful sunset when we flew over Stockholm. Thanks for that! <3 Now I’m gonna enjoy my moms, my brothers and dogs company so I’ll talk to you tomorrow. I will stop using my iphone camera and shoot with my normal camera by then, haha! Kisses and love <3

23 reaktioner på “TRAVEL DAY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.