HIT THE STREETS

More shots from the campaign in Paris! Find the pieces HERE! – adlink

Babes! Här kommer några till bilder från plåtningen i Paris, jag älskar verkligen känslan i dom! Blir peppad på att fota mer sånt här när man ser resultatet, det är alltid lika kul. :-) Denim, svart, vitt och rött var temat och det är en ny favoritkombo. Helst ihop på en och samma gång, hehe. Hoppas ni får lika mycket inspiration från den här kampanjen som jag får! Nu sitter vi förhoppningsvis på flyget påväg mot Kanada, om allt har gått som det ska ligger jag troligtvis och sover just nu. ;-) Ha en fin kväll så hörs vi imorgon när vi är framme, puss och kram och massa kärlek <3

//Babes! Here are some more pictures from the photoshoot in Paris, I truly love the feeling in these pics! I get to stoked on shooting more things like this when I see the result, always fun. :-) Denim, black, white and red was the theme and it’s a new favorite combo. Preferably all at the same time, hehe. Hope you get as much inspiration as I get from this campaign! Now we’re hopefully on the flight on our way to Canada, if everything goes as planned I’m probably sleeping at the moment. ;-) Have a great night and I’ll talk to you tomorrow when we have arrived, kisses and hugs and lots of love <3

28 reaktioner på “HIT THE STREETS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.