WINTER MORNING

Winter wonderland this morning <3

God morgon babes! Wow, här var det vinter! Vaknade upp till 15 minusgrader, drack en kopp kaffe och tog mig ut på en promenad med mamma och hunden. Det blev en ganska kort prommis, herregud vad kallt det är haha! När vi kom hem kokade vi ägg och gröt och nu sitter jag och svarar på lite mail i sista sekund innan taxin kommer. Ska bli härligt med lite vinterland ett tag, jag har ju inte åkt skidor på så länge så det ska bli superkul! Vi har en lång resa framför oss, först flyger vi till London och efter det är det 9,5 timmes flyg till Kanada. Det blir en hel resdag och jag tycker ärligt talat att det ska bli lite skönt, jag gillar att flyga långt när man kan kolla film, äta mat och sova. ;-) Hörs sen, puss och kram <3

//Good morning babes! Wow, it is truly winter here! We woke up to minus 15 degrees, had a coffee and went out for a walk with my mom and the dog. It was a pretty short walk, oh my it’s cold haha! When we got back home we boiled some eggs and oatmeal and now I’m answering some last minute emails before the cab arrives. Will be so nice with some winter land for a while, I haven’t skied in so long so it will be super fun! We have a long trip ahead of us, first we’re flying to London and after that we have a 9,5 hours flight to Canada. It will be a full on travel day and to be honest I think it will be nice, I like the long haul flights when you can watch a movie, have food and sleep. ;-) Talk later, kisses and hugs <3

22 reaktioner på “WINTER MORNING”

Leave a Reply

Your email address will not be published.