FLIGHT MODE

Na-Kd coat (here!)/ Dr Denim jeans (here!)/ Nelly boots (on sale here!)/ Douchebag carry on (here!) – contains adlinks

Hej babes och god morgon från Kanada! Klockan är 5 på morgonen här och jag har varit vaken i en timme. Vi kom fram igår på eftermiddagen och höll oss vakna till klockan 22 typ, då var det nog för mig och jag deckade totalt i sängen. Jag sov en timme på flyget över så jag var vaken i ungefär 24 timmar, inget jag är bra på om vi säger så haha! Här snöar det och är vinterland deluxe, just nu är vi i Vancouver men vi åker mot Whistler idag. Ska bli superkul att se det här stället i några dagar! Ovan ser ni looken jag flög i, jag fick så mycket frågor om skor och jacka på Instagram så jag tänkte att det var lika bra att posta det här också. :-) Nu – gå till Starbucks och köpa kaffe och frukost! Hörs senare, puss och kram <3

//Hey babes and good morning from Canada! It’s 5 am here and I’ve been awake for one hour. We arrived yesterday in the afternoon and stayed awake until 10 pm, at that time I passed out in one second on the bed. I slept for one hour on the flight over so I was awake for almost 24 hours, nothing I’m good at if I put it that way haha! Here it’s snowy and winter land deluxe, right now we’re in Vancouver but we’re heading to Whistler today. Can’t wait to see that place for a few days! Above you can see the look I flew in, I got so many questions about the shoes and jacket on Instagram so I thought why not post it here too. :-) Now – walk over to Starbucks and buy coffee and breakfast! Talk later, kisses and hugs <3

37 reaktioner på “FLIGHT MODE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.