DOWNTOWN VANCOUVER

Beautiful Vancouver (and my new BFF Bentley)! <3

Hej babes! Vi har precis vaknat upp här i Whistler, min jetlag är värre än någonsin haha! Direkt när vi kom fram deckade jag i sängen och vaknade första gången vid 03.30, nu är klockan 05 på morgonen så nu sitter jag och jobbar lite. :-) Ganska skönt att vakna tidigt, men jag gillar inte att vara så trött på kvällarna. Förhoppningsvis vänder det snart! ;-) Vi lämnade Vancouver igår och jag måste säga att jag verkligen gillar det stället! Otroligt fint, bra restauranger och alla är trevliga. Vi åkte upp till en väns lägenhet som hade utsikt över alla byggnader och wow vad fint det var! Hans hund Bentley kan ju vara den ballaste hunden någonsin… Så himla go! Nu ska jag dricka en kaffe och om två timmar blir det skidåkning – äntligen! Hörs sen, puss <3

//Hey babes! We just woke up here in Whistler, my jetlag is worse than ever haha! When we arrived last night I passed out in bed straight away and woke up at 03.30 the first time, now it’s 5 in the morning so I’m getting some work done. :-) Pretty nice to wake up early, but I don’t like to be that tired at night. Hopefully it will turn around soon! ;-) We left Vancouver yesterday and I have to say that I really like that place! So beautiful, great restaurant and everyone is so nice. We went up to a friends apartment that had a view over all the buildings and wow it was pretty! His dog Bentley could be the coolest dog ever… Just awesome! Now I’m gonna have some coffee and in two hours we’re heading out for some skiing – finally! Talk later, hugs <3

28 reaktioner på “DOWNTOWN VANCOUVER”

Leave a Reply

Your email address will not be published.