FAVORITE TIME

Breakfast and tea on the balcony! <3

Hej hjärtan! Här är det morgon nu och vi startade dagen med en promenad till affären och köpte typ allt vi var sugna på. Det var jag och Warner så det blev en härlig mix av bagels, pålägg, ägg, yoghurt och granola. Finns det något bättre än frukost? Helt klart min favoritstund på hela dagen. :-) Eftersom det är helg och massa ny snö här är det fullsmockat i backen, så vi ska ut på äventyr istället! Vi har en kompis som har en helikopter här så vi ska åka upp med den till ett litet tält och hänga, kanske åka några åk och bara ha en skön dag. Ska bli härligt! Hörs imorgon, puss och kram <3

//Hey loves! It’s morning here now and we started the day with a walk to the store and bought everything we felt like eating. It was me and Warner so it ended up with a great mix of bagels, cheese, eggs, yoghurt and granola. Is there anything better that breakfast? For sure my favorite time of the entire day. :-) Since it’s the weekend and lots of new snow here the lifts are packed, so we’re heading out for an adventure instead! We have a friend here with a helicopter so we’re going up with that to a tent to hang out, maybe go for a few runs and just have a great day. Will be nice! Talk tomorrow, kisses and hugs <3

15 reaktioner på “FAVORITE TIME”

Leave a Reply

Your email address will not be published.