LA VIBES

Back in LA and back with my babe again <3 I’m wearing Stone Cold Fox dress (here!)/ Nelly shoes (here!) – adlink/ Gucci bag

God morgon babes! Åh vad härligt det är att vara tillbaka i LA, jag älskar det här stället. Så himla kul att vara här med Michan och Riley också, alltid lika kul att hänga. Idag har vi strosat runt på stan, fotat lite och ätit massa god mat. Vi har ju haft så hektiska dagar senaste tiden så det var skönt med en liten “paus”-dag. Alla hjärtans dag och allt, jag glömde helt att säga Glad Alla Hjärtans till er! <3 Det är dock fortfarande det här i LA, så det får vara okej. ;-) Vi hade dubbeldejt och åt middag på Gracias Madre, det är en vegansk mexikansk restaurang och det var sjukt gott. Fotade lite så ska visa er sen, det är ett hett tips om ni är här! Nu står sömn högt upp på listan, imorgon har jag lite möten att ta tag i och sen får vi se. Massa kärlek <3

//Good morning babes! Oh it’s so nice to be back in LA, I love this place. So fun to be here with Michan and Riley as well, always fun to hang out. Today we’ve been strolling around town, took some photos and had lots of good food. We’ve had a few hectic days lately so it was nice with a “pause”-day. Valentines day and all, and I totally forgot to say Happy Valentines Day to you guys! <3 It’s still that day here in LA, so it’s ok. ;-) We had a double date and had dinner at Gracias Madre, it’s a mexican restaurant and it was so good. Took some snaps there so I’ll show you later, it’s a great tip if you’re around! Now sleep is high up on my list, I have a few meetings tomorrow and then we’ll see what we’ll do. Lots of love <3

26 reaktioner på “LA VIBES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.