EXPLORING CANADA BY HELICOPTER

A vlog from our days in Canada – helicopter, skiing and lots of fun!

Hej babes! Äntligen kommer vloggen från Kanada, ett nytt favoritställe helt klart. Jag spenderade mesta delen av min tid där i en helikopter, haha! Det var riktigt häftigt att få se så mycket på så kort tid, och även prova på helli-skiing… Jag vet ju att Jon älskar det men jag har ju tyckt att puder-skidåkning är lite läskigt innan då jag alltid stannat i den vanliga pisten. Men – wow vad härligt det var! Det kan bero på att stället vi var på var magi, och alla människor vi var där med var underbara. ;-) Jag kommer absolut vilja göra det igen, snart… Vi åkte även förbi hot springs som jag visade lite bilder ifrån och det var också en upplevelse. Kanada – tack för den här vistelsen. Jag vill komma tillbaka snart igen! <3 Hoppas ni gillar vloggen, så hörs vi imorgon. Lots of love <3

//Hey babes! Here’s finally the vlog from Canada, a new favorite place for sure. I spent most of my trip in a helicopter, haha! It was so cool to see so much in that short time, and also to try heli skiing…. I know Jon loves it but I’ve always thought it sounds scary with powder skiing and I’ve always stayed in the normal piste. But – wow it was amazing! It might be because of the place that was magical, or all the people we were there with. ;-) I will for sure do it again, soon… We also passed by the hot springs that I showed you pictures from and that was also an experience. Canada – thanks for this trip. I want to come back again soon! <3 Hope you like the vlog, I’ll talk to you tomorrow. Lots of love <3

13 reaktioner på “EXPLORING CANADA BY HELICOPTER”

Leave a Reply

Your email address will not be published.