MALIBU

Before the storm! I’m wearing a Nelly sweater (here!) – adlink/ Gucci bag/ Tamaris sneakers

Igår åkte vi till Malibu en sväng, killarna ville surfa så jag och Michan hakade på för att kolla. Efter ett tag så började molnen komma in så då drog vi och kollade butiker istället. ;-) När man är på stranden här känns det som ett måste att fota lite vid lifeguard-husen, hur söta är dom? Jag älskar den turkosa färgen, speciellt tillsammans med den rosa tröjan jag hade på mig. Idag öser regnet ner utanför så jag och Michan har bokat manikyr och pedikyr, och efter det ska vi till Beverly Hills för att köra ett träningspass. Ska bli skönt och kul att prova på en annorlunda träning, berättar mer om det sen. :-) Så kul att vara här och hänga med Michan, min fina vän. <3 Ha en fin fredag babes så hörs vi imorgon, PUSS <3

//Yesterday we went to Malibu, the guys wanted to surf so me and Michan joined to watch. After a while the clouds came in so we went to do some shopping instead. ;-) When you’re at the beach here it feels like you just have to shoot some photos by the lifeguard houses, how cute are they? I love the turquoise color, especially together with the pink sweater I wore. Today the rain is pouring down so me and Michan booked a mani and pedi, and after that we’re heading to Beverly Hills to do a workout. Will be nice and fun to try a different kind of training, I’ll tell you more about it later. :-) So much fun to be here and hang out with Michan, my amazing friend. <3 Have a great friday babes and I’ll talk to you tomorrow, HUGS <3

25 reaktioner på “MALIBU”

Leave a Reply

Your email address will not be published.