MINI STARS

Realisation Par dress / Photos by Micha Wissen

God morgon babes! Hur mår ni? :-) Jag mår bra, har haft en ganska lugn dag för en gångs skull. Vi plåtade lite imorse, och kolla vilket drömljus vi fick till… Så himla fint här! En söt klänning, som jag älskar, och min favoritfotograf. Kan inte bli så mycket bättre! :-) Efter det åkte vi ner till beachen en sväng och sen har vi bara hängt, vädret har varit lite upp och ner och det ska det regna våra sista dagar så det var sista chansen för beach-häng. ;-) Vi avslutade dagen på Hamami, en sushirestaurang som är en av mina favoriter. Vi åt oss mer än mätta, som alltid haha! Hoppas ni får en fin fredag så hörs vi sen, puss och kram <3

//Good morning babes! How are you? :-) I feel great, had a pretty calm day for once. We took some photos this morning, see the dreamy light we got… It’s so pretty here! A cute dress, that I love, and my favorite photographer. Can’t get much better than that! :-) After that we went down to the beach for a while and then we’ve just hung out, the weather was a bit up and down and it will rain our last days so it was our last day with some beach hangout. ;-) We finished the day at Hamami, a sushi restaurant which is one of my favorites. We walked out of there more than full, as per usual haha! Hope you’ll have a nice friday and I’ll talk to you later, kisses and hugs <3

37 reaktioner på “MINI STARS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.