Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:34 | February 18, 2017

GOLDEN HOUR

My favorite time of the day <3

Hej hjärtan! Sista dagen för oss här i LA, vi flyger hem ikväll… Hade gärna stannat några dagar till, det finns så mycket man vill göra och se här! En sak jag vill göra varje gång jag är här är att åka upp i bergen och kolla solnedgången, så det gjorde vi en av kvällarna. Ljuset här är ju så galet på kvällen, alla berg blir olika färger, solens sista stålar blir orange/lila och det gör en bara lugn. Jag älskar det! Vi hittade ett nytt ställe där vi stannade till och såklart fotade lite. Jag och Michan hängde på en liten stenklippa och killarna sprang runt med kameror och drones haha! Mysig kväll. <3 Nu ska vi iväg och köra ett Soulcycle-pass, det är som en spinningklass med partymusik. Hela gänget hänger på vilket ska bli kul! Hörs sen, puss och kram <3

//Hey loves! Our last day in LA, we’re flying home tonight… Would’ve loved to stay here for a few more days, there’s so much you want to do and see here! One thing I want to do every time I’m here is to go up in the mountains and watch the sunset, and we did that one of the nights. The light is just insane here at night, all the mountains turns in to different colors, the last bit of sun turns in to orange/purple and it just makes you calm. I love it! We found a new spot where we stopped and of course took some photos. Me and Michan hung out on a small rock and the guys ran around with cameras and drones haha! Cozy night. <3 Now we’re off for a Soulcycle workout, it’s like a spinning class with party music. The entire group will join which will be fun! Talk later, kisses and hugs <3


15 kommentarer15 kommentarer om “GOLDEN HOUR”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Wow!<3
  http://www.blogellive.com

  Reply
 • Looks so beautiful! You and Michan are stunning!
  Lots of love xx
  http://www.lienasnow.com

  Reply
 • Gud vilka fina bilder!<3

  Reply
 • WOW this area looks gorgeous! :) you both are beautiful as well!

  Reply
 • amazing pictures! men jeg har et spørsmål, kan du poste spotify- listen din? :)

  Reply
 • Hei Janni,
  Skal du være med Jon til Åre under The Snow Tour? Hadde vært så kos å møtt deg/dere!! <3

  Reply
 • Nee, tyvärr! :-( Next time!! Xx

  Reply
 • Hej Janni!
  Vilka fina bilder :) Du som har rest en del, vilka skulle du säga är dina topp fem destinationer? -länder/städer
  Vore roligt att höra!

  Reply
 • Åh vad svårt… Jag skulle nog säga, Bali, Komodo, Maldiverna, Tulum och LA. Som du märker mest beach-ställen. ;-) Xx

  Reply
 • Alltså dina bilder är ju helt galna! Så avis haha! :)

  Följ gärna mitt liv i Melbourne, Australien där jag pluggar, tränar och bloggar! :)

  Reply
 • Jätte fina bilder ?
  Tänkte kolla en sak, den fina beige jackan du har, den som är ganska stor och fluffig från Nelly, som jag sett i vloggar och r ibland. Vart finns de att köpa? Är helt kär i den, men har inte sett den försen denna veckan typ haha. (Hoppas du fattar vilken jag menar)
  Super härlig blogg och youtube! Kramar

  Reply
 • Hej söta! Vet faktiskt inte vilken du menar? :-/ Kram!

  Reply
 • Janni, you are so amazing and beautiful person. You inspire me every day!:)
  I am curious and want to ask one beauty question. How do you get rid of your body hair. You use epilation or laserepilation?
  Looking forward for an answer.

  Reply
 • Hey sweetie, I answered your question when you asked it before. :-) Xx

  Reply
 • Hej!

  Jag undrar var din genomskinliga klänning kommer ifrån? Så snygg! ❤️❤️❤️

  Reply