WILD AND FREE

Nly Trend top (here!)/ Levis shorts (here!)  – adlinks

Touchdown Monaco! Äntligen framme efter en lång resa, men allt gick så smidigt så det kändes inte så långt. :-) Jag är dock väldigt trött, så ska försöka sova snart. Hoppas jag slipper jetlag den här gången, haha! Ovan är lite bilder från en solnedgångskväll i LA, magiska ställe. Jag älskar att se solnedgången och det är helt klart min favoritstund på dagen att fota. Jag hade på mig en tisha med printet Wild & Free, något jag tycker passar in ganska bra på mig själv och hur jag tänker. ;-) Tack LA för magiska dagar – jag kommer tillbaka snart. <3 Min vlogg som skulle upp idag (som varje söndag) kommer upp imorgon istället, jag har haft lite strul men löser det tills imorgon, bara så ni vet. Massa kärlek <3

//Touchdown Monaco! Finally arrived after a long trip, but everything went smooth so it didn’t feel that long. :-) I’m super tired though, so I’ll try to get some sleep soon. Hopefully I won’t be jetlagged this time, haha! Above are some pics from a sunset night in LA, magical place. I love to watch the sunset and it’s for sure my favorite time of the day to take photos. I wore a tee with the print Wild & Free, something I think suited pretty good for me and how I think. ;-) Thanks LA for some magical days – I’ll be back soon. <3 My vlog that was supposed to come up today (like every sunday) will be up tomorrow instead, I had some problems but I’ll solve it for tomorrow, just so you know. Lots of love <3

25 reaktioner på “WILD AND FREE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.