ONE DAY IN LA

Vlog from one of our days in LA <3 Find the white shoes HERE, the grey sneakers HERE!

Hej babes! Här kommer en vlogg från LA! Jag önskar att jag hade filmat en dag när vi hade sol hela dagen, det blev verkligen riktigt illa där sista dagen haha! Vi hann iallafall med en sväng till beachen, killarna fick surfa och vi kollade lite butiker innan vi åkte hem och åt massa god mat. :-) Jag gjorde videon tillsammans med Tamaris som jag gör ett samarbete med just nu. Jag fick otroligt mycket frågor om mina gråa sneakers jag hade på mig för några dagar sedan, och dom är från Tamaris (kommer ut på lördag!). En lite rolig detalj är att min morfar tog märket Tamaris till Sverige för massa år sedan, han startade skobutiken som min mamma nu äger. :-) Jag har ju jobbat där en hel del i mitt liv så jag har alltid sett Tamaris, packat upp ur kartonger och prismärkt osv. Så – för mig känns det extra kul att jobba med dom i några månader framöver. :-) Hoppas ni gillar vloggen! PUSS <3

//Hey babes! Here’s a vlog from LA! I wish I would’ve filmed a day when we had sun all day, it got really bad our last day haha! At least we managed to pass by the beach, the guys got to surf and we checked out some stores before we went home and had lots of good food. :-) I did this video together with Tamaris that I’m doing a collaboration with right now. I got so many questions about my grey sneakers I wore a few days ago, and they’re from Tamaris (available on saturday!). A fun detail is that my grandpa took the brand Tamaris to Sweden lots of years ago, he started the shoe store my mom now owns. :-) I’ve been working there a lot back in the days so I’ve always seen Tamaris, packed up their shoes from boxes and priced them etc. So – for me it’s extra fun to work with them these upcoming months. :-) Hope you like the vlog! HUGS <3

In collaboration with Tamaris.

23 reaktioner på “ONE DAY IN LA”

Leave a Reply

Your email address will not be published.