PARTNER IN CRIME

Michan’s tee here! My tee here!

God morgon babes! Hur mår ni? :D Jag mår bra, lite trött pga jetlag men jag somnade hyfsat tidigt igår iallafall. Skönt! Innan jag lämnade LA så beställde jag och Michan tröjor, vi är ju partners in crime så vi var tvungna. ;-) Nu kan jag ha på mig den här hemma så får hon ha den i LA, så är det nästan som vi hänger haha! Hittade dock inte exakt samma topp, den jag länkade till är en längre tisha men annars likadan. Idag är planen att jobba ikapp, jag har inte prioriterat det sista dagarna då vi har haft så mycket på gång. Perfekt att göra en dag när man är lite trött, även om det är blå himmel utanför vilket gör att man vill gå ut. Kanske drar ut en sväng för lunch iallafall! Hörs senare, puss och kram <3

//Good morning babes! How are you? :D I feel great, a bit tired because of jetlag but I fell asleep pretty early last night at least. Nice! Before I left LA me and Michan ordered shirts, we’re partners in crime so we had to. ;-) Now I can wear this here and she can wear it in LA, and it will almost feel like we’re hanging out haha! Couldn’t find the exact same top though, the one I linked to is a longer tee but otherwise the exact same. The plan for today is to catch up on work, I haven’t prioritized that the last few days since we’ve had so much going on. Perfect mission for today when I’m a bit tired, even if there’s a blue sky outside which makes you want to be outside. We might head out for lunch at least! Talk later, kisses and hugs <3

18 reaktioner på “PARTNER IN CRIME”

Leave a Reply

Your email address will not be published.