FAV BREAKFAST

My all time fav breakfast at home – smoothie with peanut butter!

God morgon babes! Inatt fick jag äntligen sova hela natten, wihoo! :-) Jag var så glad när jag vaknade imorse och insåg att det var en normal tid att vakna och inte typ 02.00 mitt i natten haha! Jag gjorde en smoothie, min favoritfrulle när jag är hemma. Jag tog en banan, frysta bär (blåbär, hallon), en sked jordnötssmör (hitta den här!) och en skopa vanilla ice cream proteinpulver (här!) och sen lite vatten och mixa. Toppar med chiafrön och kokos. :-) Gott, mättande och väldigt fräsch! Jag kommer säkert få massa frågor om glaset och skeden, brukar alltid få det, men jag vet inte vart dom är ifrån. Jag tog med dom från Sthlm när jag flyttade och dom är gamla, så jag minns inte tyvärr. Nu ska jag ta mig ut på en promenad, jag har inte orkat det någon morgon innan men idag så! Hörs sen, puss och kram <3

//Good morning babes! This night I finally got to sleep all night, wihoo! :-) I got so happy when I woke up this morning and realised that it was a normal time to wake up and not 02.00 in the middle of the night haha! I made a smoothie, my fav breakfast when I’m at home. I used one banana, frozen berries (blueberries, raspberries), one spoon peanut butter (find it here!) and a scoop vanilla ice cream protein powder (here!) and then some water and mix it. I top it with chia seeds and coconut. :-) Tasty, filling and very fresh! I will probably get lots of questions about this glass and spoon, I usually always get that, but I don’t remember where they’re from. I brought them from Sthlm when I moved and they’re pretty old, so I don’t remember unfortunately. Now I’m gonna head out for a walk, I haven’t had the energy for it any other morning but today! Talk later, kisses and hugs <3

In collaboration with Fitnessguru.

9 reaktioner på “FAV BREAKFAST”

Leave a Reply

Your email address will not be published.