CACTUS

Stone Cold Fox dress (here!)/ Vans shoes (here! – adlink) – Photos by Micha Wissen

Hej babes! Idag har varit en fixardag, känns som det aldrig tar slut på att fixa/tvätta och städa när man reser ofta. Finns alltid något att göra här hemma, och jag tycker faktiskt att det är väldigt mysigt. :-) Sen kan jag ju tillägga att jag är en väldigt pedantisk person, kan bli stressad av att veta att jag har tvätt i tvättkorgen, haha! När Jon är hemma kan jag tänka bort det på något sätt, eller kanske anpassa mig vid att det står kaffekoppar, datorer osv på vardagsrumsbordet men nu när han har åkt är det skinande rent här hemma. ;-) Jag började fixa med nya tavlor också och provade lite olika ställen, ska visa er senare. Kom på dom här bilderna vi fotade en morgon i LA, vi hittade värsta kaktus-stället och fotade lite i morgonljuset. Mission till lägenheten – hitta någon fin kaktus (bra växt som man inte behöver vattna så ofta, haha!). Hörs imorgon, jag är fortfarande i valet och kvalet om jag ska tåget till Milano imorgon… PUSS <3

//Hey babes! Today’s been a true fix-day, feels like there’s no end to fixing things/do laundry and clean when you travel a lot. There’s always something to do at home, and I actually think it’s really cozy. :-) I have to add that I’m a person who needs it to be clean, I get stressed when I know we have laundry to do, haha! When Jon is at home I can focus on other things in some way, or maybe adapt and find it ok with coffee mugs, computers etc standing on the coffee table but now when he left it’s so clean here everywhere. ;-) I started to organise some new paintings too and tried a few different places for them, I’ll show you later. I remembered these pics we shot one morning in LA, found the craziest cactus spot and shot some in the morning light. Mission for the apartment – find a nice cactus (great plant that don’t need water that often, haha!). Talk tomorrow, I’m still debating taking the train to Milan tomorrow… HUGS <3

17 reaktioner på “CACTUS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.