Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:09 | February 24, 2017

EN ROUTE TO MILAN

What I’m doing right now – sitting on the train to Milan!

God morgon babes! Vet ni vad jag bestämde mig för typ vid 10 igårkväll? Att dra till Milano iallafall, haha! Jag bokade morgontåget så nu sitter jag här redo för lite fashion week. Det ska bli sjukt kul!! Möter upp lite vänner där som jag ska bo med och sen blir det troligtvis fullsmockat schema. Det blir en kortis för mig, åker hem redan på söndag men det är kul att komma iväg. :-) Drar till Paris på onsdag för ännu mer fashion week så jag är peppad på massa inspiration, träffa härliga människor och bara ha kul. Nu tänkte jag jobba undan lite, tågresan tar ca 4h och vi har väl åkt 30 min nu. Hörs senare, puss och kram <3

//Good morning babes! Do you know what I decided last night around 10 pm? To go to Milan anyway, haha! I booked the morning train so now I’m sitting here ready for some fashion week. Can’t wait!! Will meet up with some friends there that I’m gonna stay with and we will probably have a pretty hectic schedule. It will be a short trip for me, I’ll go back to Monaco on sunday but it’s fun to get away. :-) I’m heading to Paris on wednesday for even more fashion week so I’m excited to get lots of inspiration, meet fun people and just have a great time. Now my plan is to get some work out of the way, this train ride takes around 4h and we’ve been on the way for about 30 min now. Talk later, kisses and hugs <3


31 kommentarer31 kommentarer om “EN ROUTE TO MILAN”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vart kommer din tröja ifrån? :)

  Reply
 • Från Balmain :-) Kram!

  Reply
 • Fashion Week Is just so exciting and inspiring, happy that you decided to go!
  Have an amazing time and please vlog if you have a chance, fashion videos are the best!
  Lots of love xx
  http://www.lienasnow.com

  Reply
 • Så härligt att vara spontan ibland … eller det ÄR nog det bästa. Trevlig resa. ?

  Reply
 • Hej finis! Kan du göra ett inlägg med dina bästa Milano tips? Mat, shopping, vad ska man göra?:) Ska dit i slutet av mars och vore perfekt med lite tips!!

  Reply
 • Åh jag ska försöka! Kram <3

  Reply
 • Hey Janni! Are you going do to a new VLOG this week as well? Would be nice to see some video impressions from Milan :D As you are working in the picture on the MacBook Pro again, how where your first days with your Dell XPS? Keep up the good work!

  Reply
 • Hey! You look stunning in this blouse! Would you mind sharing where is it from? Cheers from Paris!

  Reply
 • It’s from Balmain :-) Xx

  Reply
 • Sounds a great program, have fun

  http://7-sevendays.blogspot.gr/

  Reply
 • Behöver man inte ha inbjudningar och/eller ackrediteringar för att gå på visningar?
  Du hade kanske ordnat detta i förväg utan att veta om du skulle åka?
  Nu för tiden är det så mycket säkerhet när det gäller alla offentliga arrangemang så jag undrar om det är enklare i Milano när det gäller att komma in på visningar utan en lång process av förberedelser.

  Reply
 • Jo det behöver man, jag hade några innan jag åkte! :-)

  Reply
 • super! Janni bon week end! bisous

  Reply
 • Have fun!;-)
  http://www.blogellive.com

  Reply
 • Hej Janni!
  Älskar också din genomskinliga tröja! Måste vara så tröttsamt att alltid få samma frågor, men vore kul att veta vart den är ifrån.
  Ha det bra i Milano!

  Reply
 • Från Balmain! :-) Kram!

  Reply
 • Please make a VLOG !! you’re so lucky, Have fun ! love you xx

  Reply
 • So coool! I hope you make a vlog out there and show some of your favo spots!
  I’m going there during easter so i’m veryyyy curious!
  Enjoy your weekend there Janni! + you look beautiful once again!

  Love from Belgium! Xxx Yuna

  Reply
 • åh spontant kan bli roligt det! hoppas du hade effektiv jobbtid, älskar att plugga/jobba från tåg! haha

  Reply
 • Låter härligt! Gillar inte Milano som stad men kan tänka mig att fashion week är fab.

  Reply
 • OH vad kul,vill också!
  Hoppas du har kul i både Milano och Paris.<3

  Reply
 • Hej Janni! Jag har en lite udda fråga men skulle bli så glad om du svarade eller kanske till och med gör ett inlägg om det om du har lust :) Jag har märkt att du är väldigt positiv och glad som person och det är en av anledningarna till att jag gillar din blogg så mycket. Jag har insett att jag nog varit en ganska negativ person tidigare sen jag börjat jobba på mig själv, att vara lyckligare, att inte fastna i ältande osv. Jag känner att jag har förändrats väldigt mycket på den senaste tiden och verkligen aktivt jobbat med att vara en gladare person och uppskatta det jag har och insett hur lyckligt lottad jag är som fötts i ett land som Sverige. MEN jag har många människor i min omgivning som är negativa och klagar på struntgrejer utan att de faktiskt gör nåt för att förändra situationen och jag tycker att det är så jobbigt. Bland annat en av mina bästa vänner är så och jag börjar känna att jag knappt kan relatera till det hon säger längre när hon bara klagar på samma saker varje gång vi ses, vi har nästan börjat glida ifrån varann pga detta. Så till min fråga efter denna långa utläggning :p Hur hanterar du negativitet i din omgivning? Påverkar det dig eller skakar du bara av dig det? Och hur förhåller du dig till folk i din omgivning som är så? kram på dig!

  Reply
 • Hej söta! Jag tror helt enkelt inte att det påverkar mig så mycket, jag är ganska duktig på att skaka av mig det. :-) Jag har nog alltid försökt “ta bort” negativa människor i min omgivning, inte umgås med folk som klagar och drar ner mitt humör. Det är nog mitt bästa tips, omge dig med folk som ger dig energi och försök att alltid ge tillbaka det också! :-) Stor kram!

  Reply
 • Hej
  Är själv sugen på att ta tåg till Milano, är det något direkttåg eller byter du nånstans?

  Kram Monika

  Reply
 • Yes, direkt men med några stopp på vägen! :-) Kram!

  Reply
 • OMG GOING TO MILAN FASHION WEEK IS A COMPLETE DREAM FOR ME!
  xx Isabella from @angulo28blog
  http://www.angulo28blog.com/how-to-attend-nyfw/

  Reply
 • TIPS!

  Janni, inser du att du har lagt ut namn, email address, samt IP-nummer till de läsare som kommenterat på någon av dina sociala kanaler ?
  Jag är ganska säker på att det är olagligt, så skulle rekommendera dig att radera den bilden.

  Reply
 • Eehm, det har jag aldrig gjort? :-/

  Reply
 • Hi Janni! Did you get your lips done?

  Reply
 • Nope :-)

  Reply
 • Hej fina du!
  Var kommer den vita tröjan ifrån?
  Ha det superkul i Paris :D
  xoxo

  Reply