Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

22:14 | February 26, 2017

MILAN FASHION WEEK VLOG

An amazing weekend in Milan with these babes! <3

Hej hjärtan! Jag är tillbaka hemma i Monaco, kom hem runt klockan 17 och har suttit fastklistrad framför datorn och redigerat videon ovan haha! Ville få ut den idag så jag satte mig och blixt-redigerade, jag insåg att jag hade filmat alldeles för mycket olika saker men så blir det när man flänger runt från morgon till kväll. Det är ju det som är det roliga med fashion week. ;-) Jag har verkligen haft en helt fantastisk helg, från att jag kom fram tills jag kom hem. Dom här två tjejerna är så underbara, det känns som vi känt varandra för alltid och vi har exakt samma humor. Älskar det! Vi har sprungit runt på massa events, några visningar och jag har haft på mig en hel del outfits känns det som. ;-) Jag slapp ta tåget hem idag föresten, Allegra var i St Moritz och skulle åka hem till Monaco idag. Hon åker alltid förbi Milano (som ligger på vägen) så vi åt en god lunch innan vi körde hem istället. Väldigt skönt om jag ska vara ärlig, det går dubbelt så fort som tåget och det är mycket roligare att åka i en bil med vänner och pumpa musik. Nu ska jag göra te, äta choklad och kolla några avsnitt Gossip Girl i min ensamhet. Mys! Ha en skön kväll, puss och kärlek <3

//Hey loves! I’m back home in Monaco, I arrived around 5 pm and I’ve been stuck in front of my computer editing the video above haha! Wanted to post it today so I sat down and edited as fast as I could, I realised I’d filmed way too many different things but it is like that when you run around from morning until night. That’s the fun thing with Fashion Week. ;-) I’ve truly had an amazing weekend, from the second I arrived until I got home. These two girls are just incredible, it feels like we’ve known each other forever and we have the exact same humor. Love that! We’ve been running around to lots of events, a few fashion shows and I’ve been wearing several outfits. ;-) I didn’t take the train home today by the way, Allegra was in St Moritz and was driving home to Monaco today. She always passes by Milan (it’s on the way) so we had a nice lunch together before we drove back home instead. Very nice to be honest, it goes twice as fast as the train and it’s much more fun to go in a car with friends and listen to music. Now I’m gonna make some tea, have chocolate and watch a few episodes of Gossip Girl all alone. Cozy! Have a great night, kisses and love <3


11 kommentarer11 kommentarer om “MILAN FASHION WEEK VLOG”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh vad mycket skoj du har haft för dig! :-D

  Reply
 • Seems like a lot of fun!<3
  http://www.blogellive.com

  Reply
 • Hili! I love your posts, literally read them religiously! Where is your pink jumper from that your wearing in the vide? I love! xxx

  Reply
 • I’ve done outfit posts, so just scroll back in the outfit category :-) Xx

  Reply
 • Such an amazing vlog! Enjoyed every minute of it!
  Thank you for taking us with you to Milan Fashion Week, it is so inspiring to see!
  Have a great day.
  Much love xx
  http://www.lienasnow.com

  Reply
 • Ser helt herlig ut! Elsker vlogsene dine:) Hvilke str har du i den svarte/beige kjolen fra Love triangle? Superfin!!

  Reply
 • Jag har XS tror jag! :-) Kram!

  Reply
 • Oj vilka jobbiga brudar du hänger med. Fortsätt gör din grej, du är grym Janni!

  Reply
 • How did you learn English? Was it in school + immersion? Or did you use a specific program? I am from the U.S. but I admire how well you speak English and would love to apply some of your tactics when I learn German/French/Spanish. Thank you!

  Reply
 • Yes, I guess in school, from movies and then from traveling and living in London for 6 months. :-) Xx

  Reply
 • Hej!

  Skulle så gärna vilja veta var den röda väskan är ifrån som din kompis har på sig?

  Reply