MILAN GELATO

A must in Milan – Gelato! <3

Vilken fantastisk helg jag har haft med dom här tjejerna! <3 Sista dagen var vi tvungna att käka gelato, solen sken och det var varmt och skönt. Är inte van med det när jag är i Milano, det brukar mest vara grått haha! ;-) Det var så kul när vi såg hur vi hade matchat, färgglada kläder, väskor och glassar. Vårfeelings! Hoppas på lite sol i Paris också, åker dit snart och ska möta upp tjejerna där igen. Idag har jag haft en dag då jag mailat, organiserat, försökt förbereda FW i Paris osv. Var tvungen att gå ut på en timmes promenad och bara rensa hjärnan efter all datortid haha! Nu ska jag ta en snabbdusch och röra mig hem till Allegra för middag och mys. Tror vi ska kolla på film och bara chilla, välbehövligt. Är ganska trött efter helgen! Hörs imorgon, puss och kärlek <3

//What an amazing weekend I’ve had with these girls! <3 Last day we just had to eat gelato, the sun was shining and it was warm and nice. Not used to that in Milan, it’s mostly grey there hehe! ;-) It was so fun when we noticed how we matched, colorful clothes, bags and ice creams. Spring feelings! Hoping for some sun in Paris too, heading there in a few days and will meet up with these ladies again. Today’s been a day filled with emails, organising, trying to plan FW in Paris etc. Had to go out for an hour walk to just clear my head after all the computer time haha! Now I’m gonna have a quick shower and head over to Allegra for dinner and chill. I think we’re gonna watch a movie and just relax, need it. I’m pretty tired after the weekend! Talk tomorrow, kisses and love <3

19 reaktioner på “MILAN GELATO”

Leave a Reply

Your email address will not be published.