MY PICKS

T-shirt here!/ Net shirt here!/ Leather skirt here!/ Top here!/ T-shirt here!/ Black net shirt here!/ Black dress here!/ Black pants here!/ Cropped sweater here! – adlinks

Första dagen på länge jag har lite tid att skrolla igenom webshoppar, terapi kallar jag det. ;-) Sist jag var i Paris för plåtningen så var jag ju där med Vanessa (tjejen på bilderna ovan!), och hon berättade om sin kollektion som skulle släppas några veckor senare. Nu är den här!! Så himla fina och balla grejer, jag valde ut mina favoriter ovan. Om jag ska vara helt ärlig så fick jag se nästan hela kollektion i Paris, fast bara på bild. Jag tycker hon lyckats sjukt bra med att blanda bra basplagg, coola och trendiga plagg och klassiker så som den svarta klänningen. Snyggt gjort Vanessa! <3 Ni hittar hela kollektionen HÄR! Nu – vika ihop tvätten och packa igen. Känns som jag packade upp för en sekund sen typ, haha! Puss och kram <3

//First day in a long time I have time to scroll through some webshops, I call it therapy. ;-) Last time I was in Paris for the photoshoot I was there with Vanessa (the girl in the pics above!), and she told me about her collection that was supposed to be released a few weeks later. Now it’s here!! So many cool and pretty pieces, I picked out my favorites above. To be honest I saw almost the entire collection in Paris, but only pictures. I think she did an amazing job with mixing good basic pieces, cool and trendy pieces and also classics like the black dress. Well done Vanessa! <3 You’ll find the entire collection HERE! Now – fold my laundry and pack my bags againg. Feels like I unpacked my bag like a second ago, haha! Kisses and hugs <3

8 reaktioner på “MY PICKS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.