Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:42 | February 28, 2017

WALL DECORATIONS

Some of our new paintins – from Desenio! (collaboration)

God morgon hjärtan! Äntligen har vi uppdaterat hemmet lite med nya tavlor! Jag gör ett samarbete ihop med Desenio, en hemsida jag spanat in ett bra tag och funderat på hur jag vill ha väggarna här hemma. Vi bor ju inte så stort här men har allt väldigt vitt, så lite tavlor ger verkligen en extra mysig känsla tycker jag. :-) Jag har inte riktigt bestämt mig ännu hur jag vill ha, men jag har testat lite olika. Vad tycker ni? :-) Det finns så många olika posters på deras hemsida och jag beställde såklart alldeles för många, men jag hade så svårt att välja haha! Med koden “janni” får ni 25% rabatt på deras posters (gäller inte posters från “handpicked” kategorin), koden gäller mellan 28 feb – 2 mars! Dom har även en internationell hemsida ni kommer till här! Happy shopping babes! <3 Jag är supernöjd! Puss <3

//Good morning loves! We’ve finally updated our home a bit with some new paintings! I’m doing a collaboration with Desenio, a website I’ve checked out for a while thinking about how we want our walls here at home. We don’t have a super big apartment but everything is very white, so some paintings gives that extra cozy feeling in my opinion. :-) I haven’t really decided yet how I want it, but I’ve tried some different solutions. What do you think? :-) There’s so many different posters on their website and of course I ordered way too many, but I had such a hard time deciding haha! With the code “janni” you’ll get 25% off their posters (not valid on the posters from the “handpicked” category), the code is valid from 28th feb – 2 march! They also have a international website that you will find here! Happy shopping babes! <3 I’m super happy with them! Hugs <3

In collaboration with Desenio.


26 kommentarer26 kommentarer om “WALL DECORATIONS”

  Kaktustavlan föll jag för … men nu är jag också en kaktusnörd. ?

  Reply

  Har också kikat in på deras hemsida. Så mycket fint, man kanske skulle se om man får till en beställning ändå?! ;)

  Reply

  The code doesn’t work :(

  Reply

  Hello,

  We had some technical problems, but the code is now working :)

  /Desenio

  Reply

  Why the code doesn’t work? I’ve been trying to order 2 normal posters and the new price doesn’t refresh when you put the code and all your information etc… It just says the same price like before

  Reply

  Hello,
  We had some technical problems, but the code is now working :)
  /Desenio

  Reply

  So sorry, they had some problems but it started working after an hour! Xx

  Reply

  Vart är er fina fluffiga filt från?

  Reply

  Vet inte om du menar fårfällen på stolen, den är från min Mormor från Dalarna. :-) Kram!

  Reply

  I totally understand your issue!!! I just moved in a new flat and facing the same… thanks for sharing the link. They have loads of amazing stuff but I want to buy it all (maybe I should move in a bigger flat ahaha)

  Reply

  What sizes of posters do you have?:)

  Reply

  I have different sizes, so not sure which ones you mean! :-( Xx

  Reply

  Hej tavlorna är super fina, vilken storlek har du på dem? Liksom cm x cm? :)

  Reply

  Hej Janni!

  Sitter och letar som en galning efter info på L-O-V-E tavlan som syns i en blogg i Monaco lägenheten.
  Hittar inte något om vart den är ifrån och undrar om du skulle kunna dela en länk eller tips på liknande tavla.
  Sitter i en inredningskris och försöker komma på hur jag ska inreda i min lilla lägenhet.

  Sån grym inspiration får jag från dig fortsätt vara så fantastisk som du är!

  Kram!!

  Reply

  Det är en kompis till oss som har gjort den, han är konstnär och jag fick den i födelsedagspresent. Så tyvärr finns den inte att köpa! :-( Kram!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här