WALL DECORATIONS

Some of our new paintins – from Desenio! (collaboration)

God morgon hjärtan! Äntligen har vi uppdaterat hemmet lite med nya tavlor! Jag gör ett samarbete ihop med Desenio, en hemsida jag spanat in ett bra tag och funderat på hur jag vill ha väggarna här hemma. Vi bor ju inte så stort här men har allt väldigt vitt, så lite tavlor ger verkligen en extra mysig känsla tycker jag. :-) Jag har inte riktigt bestämt mig ännu hur jag vill ha, men jag har testat lite olika. Vad tycker ni? :-) Det finns så många olika posters på deras hemsida och jag beställde såklart alldeles för många, men jag hade så svårt att välja haha! Med koden “janni” får ni 25% rabatt på deras posters (gäller inte posters från “handpicked” kategorin), koden gäller mellan 28 feb – 2 mars! Dom har även en internationell hemsida ni kommer till här! Happy shopping babes! <3 Jag är supernöjd! Puss <3

//Good morning loves! We’ve finally updated our home a bit with some new paintings! I’m doing a collaboration with Desenio, a website I’ve checked out for a while thinking about how we want our walls here at home. We don’t have a super big apartment but everything is very white, so some paintings gives that extra cozy feeling in my opinion. :-) I haven’t really decided yet how I want it, but I’ve tried some different solutions. What do you think? :-) There’s so many different posters on their website and of course I ordered way too many, but I had such a hard time deciding haha! With the code “janni” you’ll get 25% off their posters (not valid on the posters from the “handpicked” category), the code is valid from 28th feb – 2 march! They also have a international website that you will find here! Happy shopping babes! <3 I’m super happy with them! Hugs <3

In collaboration with Desenio.

26 reaktioner på “WALL DECORATIONS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.