STRIPES

Amuse society top (here!) and jeans  – Photos by Micha Wissen.

Hej hjärtan! Den här gången från Pariiis. :-) Jag åkte hemifrån imorse och nu sitter jag här på flygplatsen och väntar in Natascha. Jag är så galet peppad på den här veckan!! Idag står ett möte/showroom på schemat och sen blir det H&M studios visning, ganska lugn dag vilket är skönt. Vi hade en del planerat när vi bestämde oss för att åka men nu är vårt schema kaos så vi måste sätta oss idag och planera hur vi vill lägga upp veckan. Jag vet hur trött man blir av att springa/åka runt på tusen olika saker under FW så vi får försöka vara smarta. :-) Fick lite fler bilder skickade till mig av Michan, vi plåtade dessa samma dag vi åkte från LA. Saknar Michan och saknar deras hus i LA. Det är så himla mysigt där. Nu tänkte jag köpa någon lunch innan vi åker mot stan, hörs sen. PUSS <3

//Hey loves! This time from Pariiis! :-) I left this morning and now I’m here at the airport waiting for Natascha. I’m so excited for this week!!! Today we have a meeting/showroom on the schedule and then the H&M Studio show, pretty calm day which is nice. We had some plans here when we decided to go but now our schedule is just chaos so we have to sit down and plan our week. I know how tired you get from running/driving around to a thousand different things during FW so we have to be smart. :-) Got some more pictures sent to me from Michan, we shot this the same day we left LA. I miss Michan and their house in LA. It’s so cozy there. Now I’m gonna get some lunch before we’re heading in to the city, talk later. HUGS <3

17 reaktioner på “STRIPES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.