FASHION WEEK

FW round two – let’s go!

God morgon hjärtan! Hur mår ni? Jag mår bra, vi hade fullt upp igår när vi kom fram så jag hann inte blogga. Vi var på H&Ms visning och det avslutades med The Weeknd som kom upp på scenen och sjöng några låtar. Hela stället dansade haha! Superkul kväll och väldigt fint allting, dom hade en pop up store i lokalen där man kunde shoppa allt man såg på showen. Tack H&M för en härlig kväll! <3 Ovan är lite bilder från Milano FW som jag glömt visa, vi var förbi Prada och kollade in deras kollektion (så otroligt många fina skor!), och även Jimmy Choo där jag föll stenhårt för ett par rosa boots. Vi avslutade Milano med Elisabetta Franchi visningen som var helt fantastisk. Nu ska vi gå ner och käka lite frulle och förbereda oss för en dag i Parre! Puss <3

//Good morning loves! How are you? I feel great, we had a hectic day yesterday when we arrived so I didn’t have time to blog. We went to H&Ms show and it ended with The Weeknd coming up on stage and he sang a few songs. The entire place was dancing haha! It was an amazing night and everything was so nice, they also had a pop up store at the place where you could shop everything you saw on the runway. Thanks H&M for a great night! <3 Above are some pictures from Milan FW that I forgot to show you, we passed by Prada to check out their collection (so many nice shoes!), and also Jimmy Choo where I went totally in love in a pair of pink boots. We finished Milan with Elisabetta Franchi show which was so amazing. Now we’re heading down for some breakfast and then prepare for a day in Pariis! Hugs <3

23 reaktioner på “FASHION WEEK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.