PARIS FASHION WEEK – VLOG 1

Me and my babe in Paris for Fashion Week! <3

God morgon babes! Hur mår ni? :-) Jag mår bra men är fortfarande lite sjuk, vilket är tråkigt. Jag kämpar på haha! Här kommer iallafall första vloggen härifrån. Vi är ju här en hel vecka så jag tänkte att det är lika bra att dela upp den i två olika, så här är våra första dagar. :-) Vi har hunnit med en hel del insåg jag när jag redigerade, haha! Det är så kul att vara här med Tash, det känns som vi känt varandra hur länge som helst men vi har bara känt varandra i några veckor. Jag älskar när det blir så med vänner. Anyway, i videon får ni se soliga Paris (saknar det, haha), lite från H&M visningen och våran plåtning vi gjorde med Lana Mueller. Hoppas ni gillar den! Nu ska vi till Tommy Hilfigers showroom och efter det har vi möte med en pr-byrå. Hörs senare, PUSS <3

//Good morning babes! How are you? :-) I feel great but I’m still a bit sick, which is sad. I’m trying my best to keep up haha! Here’s the first vlog from here. We’re here for an entire week so I thought it’s better to split it up in two vlogs, so here are our first few days. :-) I just realised that we’ve done so much when I edited, haha! It’s so fun to be here with Tash, it feels like we’ve known each other forever even though we’ve only known each other for a few weeks. I love when it is like that with friends. Anyway, in the video you get to see the sunny Paris (miss it, haha), some from the H&M show and our shoot we did with Lana Mueller. Hope you like it! Now we’re heading to Tommy Hilfiger showroom and after that we have a meeting with a pr-agency. Talk later, HUGS <3

14 reaktioner på “PARIS FASHION WEEK – VLOG 1”

Leave a Reply

Your email address will not be published.