BRIGHT ORANGE

By Malina suit (blazer here! and pants here!)/ Luv Minimal necklaces/ Savas Milano bag/ Friendly Fire shoes (here!)

Hej babes! Här kommer en väldigt färgglad look (som många mailat om efter vloggen där ni såg den). Jag syntes ordentligt där vid Eiffeltornet om jag säger så. ;-) Älskar ju färgglada kläder/accessoarer så när jag såg den här suiten kände jag bara YES! Yes är inget jag tänkt den här kvällen kan jag ju lugnt säga, haha! Mitt flyg till Spanien är inställt imorgon… Jag har suttit i telefonen med flygbolaget och försökt hitta lösningar men just nu har jag ingen lösning på problemet om jag vill till Spanien. Första gången i mitt liv som jag faktiskt har två biljetter bokade, jag har ett flyg till Monaco imorgon också då jag bokade tur och retur när jag flög hit. Men, jag vill till Spanien och träffa familjen. Jag får se imorgon helt enkelt, hoppas på att något flyg ska dyka upp. ;-) Typiskt att det ska vara flygstrejk just nu, så känns det. Hade en trevlig eftermiddag i solen iallafall och var förbi ett event som Revolve hade på Colette-butiken. Dom har även fest ikväll men eftersom jag varit så krasslig känns det som jag kommer stanna här i soffan. Återkommer med en update om flygen imorgon, wish me luck! Ha en fin kväll, puss <3

//Hey babes! Here’s a very colorful look (that many of you have emailed me about after the vlog). Everyone could really see me there by the Eiffel tower as you probably can tell. ;-) I just love colorful clothes/accessories so when I saw this suit I just felt YES! Yes is not something I’ve been thinking tonight really, haha! My flight to Spain is cancelled tomorrow… I’ve been on the phone with the airline to try to find a solution but I don’t have one if I want to go to Spain. First time in my life I actually have two tickets booked, I have a flight to Monaco tomorrow too since I booked both ways when I flew here. But, I want to go to Spain to see my family. I’ll just have to wait and see tomorrow, hoping for a flight to pop up. ;-) Hate the fact that it is a flight strike right now, that’s just how I feel. Had a great afternoon in the sun at least and passed by an event that Revolve had with the Colette store. They also have a party tonight but since I’ve been sick it feels like I’m just gonna stay on the couch here. Will get back to you with an update about my flight tomorrow, wish me luck! Have a great night, hugs <3

17 reaktioner på “BRIGHT ORANGE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.