FAV BREAKFAST

Breakfast at Le Pain Quotidien <3

God morgon babes! Hur mår ni? Jag mår bra, kämpar på här med flygen. Har inget bokat ännu förutom mitt flyg till Nice som verkar gå, men jag har hittat ett flyg ikväll till Marbella så jag får se om jag bokar det och hoppas på att det går. Risky att flyga sent på kvällen om det blir inställt, är inte supersugen på att sova på flygplatsen haha! ;-) Det löser sig på något sätt tillslut! Som ni vet så älskar jag frukost, en av dagarna här gick vi till en favorit som heter Le Pain Quotidien som finns lite överallt. Deras soja-cappuccino är grym så det blev en sån, en yoghurt/granola parfait och en croissant. :-) Så himla smarrigt! Nu ska jag byta om och åka till mitt sista möte i Paris, sen får vi se vart jag hamnar. PUSS <3

//Good morning babes! How are you? I feel good, fighting on with my flights. Haven’t booked anything yet except my flight to Nice that seems to be going, but I found a flight to Marbella tonight so I’ll see if I book it and hope for it to take off. Risky to fly late at night if it gets cancelled, I really don’t feel like spending the night at the airport haha! ;-) It will turn out one way or another! As you know I love breakfast, one of the days here we went to a favorite called Le Pain Quotidien which you can find in a bunch of places. Their soy cappuccino is great so I ordered one, a yoghurt/granola parfait and a croissant. :-) So tasty! Now I’m gonna get changed and head for my last meeting in Paris, then we’ll see where I end up. HUGS <3

16 reaktioner på “FAV BREAKFAST”

Leave a Reply

Your email address will not be published.