PARIS BY NIGHT

Beautiful night <3 I’m wearing a Nly jacket (find it here!) – adlink

Hola från Barcelona!! Jag kom tillbaka till lägenheten från mitt möte jag hade, ringde runt och försökte lista ut om jag skulle hoppa på ett tåg, stanna i Paris eller bara åka hem. Helt plötsligt poppar det upp ett flyg till Marbella och det står en plats kvar, så jag bokade snabbare än någonsin haha! Mellanlandning i Barcelona nu och om 40 minuter hoppar jag på flyget till Malaga. :-) Åååh vad mysigt det ska bli! Jag kommer sakna Paris dock och alla härliga ladies och killar. <3 Vilken underbar vecka det har varit! En av kvällarna hade vi den här utsikten, och det var så himla vackert. Paris är så fint! Nu måste jag springa till flyget, hörs imorgon (gissar att jag kommer vara helt slut när jag kommer fram…). PUSS <3

//Hola from Barcelona! I got back from my meeting I had, called around and tried to figure out if I would jump on a train, stay in Paris or just go home. All of a sudden a flight to Marbella pops up and it says one seat left, so I booked quicker than ever haha! I have a stopover in Barcelona now and in 40 minutes my flight to Malaga will take off. :-) Oooh I can’t wait! I will miss Paris though and all the lovely ladies and guys. <3 What an incredible week it’s been! One of the nights we had this view, and it was so pretty. Paris is just so beautiful! Now I have to run to catch my flight, talk tomorrow (guessing I will be tired when I finally arrive…). HUGS <3

13 reaktioner på “PARIS BY NIGHT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.