PARIS MOMENTS

Paris time with my girl <3

God morgon babes! <3 Hur mår ni? Vi tog mega sovmorgon idag, men ändå vaknade vi tröttare än någonsin haha! Ni vet vad jag alltid säger – så fort jag kommer till Marbella slappnar jag av och blir trött i några dagar. Kan bero på att vi var sjuka i Paris och gjorde tusen saker, men oj vad jag saknar Tash redan. Vilken tjej! <3 Vi kommer hänga massor framöver, så vi ska bara boka in vart, när och hur. :-) Nu ska jag slänga på mig en klänning (det ska bli 28 grader idag!) och sen ska jag åka med mamma och familjen till Sotogrande för lunch. Mysigt! Hörs senare, PUSS <3

//Good morning babes! How are you? We slept in big time today, but still woke up more tired than ever haha! You know what I always say – as soon as I arrive to Marbella I relax and get tired for a few days. Might be because we were sick in Paris and still did a thousand things, but oh I miss Tash already. What a girl! <3 We will hang out a lot from now, so we just have to book where, when and how. :-) Now I’m gonna put on a dress (it will be 28 degrees today!) and then go with my mom and the family to Sotogrande for lunch. Cozy! Talk later, HUGS <3

18 reaktioner på “PARIS MOMENTS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.