Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:20 | March 12, 2017

ORGANIC MARKET & FOOD

Yesterday’s lunch spot – Organic Market and food.

Hej hjärtan! Eller kanske god morgon, jag har varit vaken ett bra tag och redigerat vlogg från igår. Många videos nu, haha! Ibland kommer man in i det, då är det extra kul. :-) Anyway, igår åkte vi till Organic för lunch. Min mamma var här sista dagen och åkte hem efter det så vi ville äta något gott och mysigt. Jag kom på att jag har varit där men det måste ha varit typ 2-3 år sedan, och jag förstår inte varför jag inte åkt dit oftare? Så himla mysigt ställe och riktigt god mat och goda juicer. Jag tog en ginger lemonade som var riktigt smarrig och så åt jag en chevre sallad. Hett tips! Det fanns massa grönsaker och annat gott också, så man kan köpa med sig saker hem. :-) Efter det åkte jag ut med båten som sagt, snacka om härlig dag! Nu tänkte jag lägga mig i solen en stund och sen vill jag svänga förbi min syster, Jon är borta hela dagen och kör bil nämligen så jag vill passa på att umgås med dom. Hörs senare, puss och kram <3

//Hey loves! Or maybe good morning, I’ve been awake for a while to edit a vlog from yesterday. Lots of videos now, haha! Sometimes you just get feeling for it, then it’s extra fun. :-) Anyway, yesterday we went to Organic for lunch. My mom had her last day here and went home after it so we wanted to eat something good and cozy. I realized I’d been there before but it must’ve been like 2-3 years ago, and I don’t understand why I haven’t gone there more? It’s such a cozy spot and great food and juices. I had a ginger lemonade that was really good and a goat cheese salad. Great tip! They also had lots of veggies and other things too, so you could buy it and bring home. :-) After that I went out with the boat as I mentioned earlier, talk about a good day! Now I’m planning to lay down in the sun for a while and then I want to pass by my sister, Jon is away all day to drive a car so I want to hang out. Talk later, kisses and hugs <3


23 kommentarer23 kommentarer om “ORGANIC MARKET & FOOD”

  Janni! In the Jon vlog of today you wear a grey bag. Looks like a Celine. Is it really from Celine or another shop? Please let me know and keep up to good work :) xxxx

  Reply

  Haha jag skulle också fråga samma sak var väskan kommer ifrån. :) Så fin!

  Reply

  I guess it’s from Na-kd, but I’m not a 100% sure

  Reply

  Har aldrig varit där, men ser väldigt fräscht ut … kanske jag skulle dit och shoppa lite nyttigheter. :-)

  Reply

  Yummy!<3
  Just spend a wonderful day with a lot of delicious food too, here in Zurich…
  Post soon will be online on my blog!;-)
  Check it out here:
  http://www.blogellive.com

  Reply

  Hey, Janni!
  I just watched Jon’s vlog 331 and I loved the greenish dress you were wearing. Can you tell me where it’s from? :)

  Reply

  åh vilket charmigt ställe. Ser verkligen organic ut :))

  Reply

  Hej! Vet du vad första låten heter i Jons vlog nr 331? Den som spelas precis i början? Vore jättetacksam för svar.
  Underbara vloggar och bloggar ni gör bägge två. Ha de bäst :)

  Reply

  Ingen aning faktiskt, men kolla i beskrivningen på hans video. :-)

  Reply

  Hallo Marcin, da muss ich leider passen. Auf Thoddoo war ich nicht. Aber ich würde mich freuen wenn Du danach was über die Insel erzählst. Gute Reise Euch und lieben Gruss, Nadine

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här