BLAZER CAPE

Earrings from Antikt gammalt och nytt (store in sweden)/ Lavish Alice blazer (out of stock)/ Dr Denim jeans (here!)/ Chanel bag/ Public Desire shoes (similar here!) – adlinks

Hej hjärtan! Jag har blivit sjuk igen… :-( Vaknade upp imorse och mådde helt okej, bara lite förkyld och lite ont i halsen. Jag trodde verkligen att det hade vänt (hade börjar känna mig pigg och få energi), men desto längre dagen gick desto sämre blev jag. Deckade i två timmar mitt på dagen och har suttit framför tvn och kollat typ 20 avsnitt How I met your mother haha! Jag har ju umgåtts med min systers barn som båda är sjuka, men jag tänkte att jag skulle klara mig då jag precis haft samma grej typ. Nja, troligtvis inte. ;-) Barn och bakterier är farligt ibland, haha! Så – jag har legat inne hela dagen men som tur är har jag en look från Paris jag inte visat ännu. Ni såg den i vloggen och jag fick massa frågor om kavajen, som tyvärr är slut i den här färgen, men det finns liknande. :-) Gillar att den är en kavaj med en twist! Nu – dricka massa mer te och fortsätta mitt tv-maraton. ;-) Puss <3

//Hey loves! I’m sick again… :-( Woke up this morning and felt pretty ok, just a bit of a cold and I could feel my throat again. I really thought my sickness was gone (I’d started to feel energised again), but the longer the day passed by the more I started to feel sick. Passed out for two hours in the middle of the day and then I’ve been stuck in front of the tv watching like 20 episodes of How I met your mother haha! I’ve spent time with my sisters kids and they’re both sick, but I thought it wouldn’t affect me since I’ve had almost the same thing. Well, apparently not. ;-) Kids and bacterias are dangerous sometimes, haha! So – I’ve spent the day inside but luckily I have a look from Paris that I haven’t showed yet. You saw it in the vlog and I got lots of questions about this blazer, which is out of stock unfortunately, but you can find similar ones. :-) I like that it’s a blazer with a twist! Now – drink even more tea and continue my tv-marathon. ;-) Hugs <3

25 reaktioner på “BLAZER CAPE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.