COMFY

Set from Amuse Society. Photos by Micha Wissen.

Hej babes! Bilderna visar väl typ exakt vad jag har gjort idag, legat i soffan haha! ;-) Jag följde med min syster till sjukhuset med barnen för en återkoll på lilla Valter som varit sjuk, och efter det åkte vi hem till oss en stund och åt lunch. Nu är vi hemma hos min syster och jag sover här ikväll. Känns konstigt att Jon är här 10 minuter bort och jag ska sova hos min syster, men hon är själv med barnen som sagt och båda är sjuka så jag ställer upp och sover här. :-) Bilderna är från LA när jag och Michan plåtade en eftermiddag, jag älskar den här hörnan i deras hus. Mitt favoritställe i hela huset tror jag, haha! Jag ska tillbaka till LA snart igen, jag åker dit för Coachella (som är i Palm Springs men jag kommer stanna i LA efter). Ska bli kul!! Hörs imorgon, då hoppas jag på att ha lite mer energi. Puss och kram <3

//Hey babes! These pictures kinda show what I’ve been up to today, been on the couch haha! ;-) I joined my sister to the hospital with the kids for a check up on Valter since he’s been sick, and after that we went to our place for lunch. Now we’re at my sisters place and I’ll sleep here tonight. Feels weird that Jon is like 10 minutes away and that I’ll sleep at my sisters place, but she’s here alone with the kids as I mentioned and they’re both sick so I’m sleeping here to support. :-) These pics are from LA when me and Michan shot one afternoon, I love this little corner in their house. My favorite spot in the entire house, haha! I’m going back to LA soon again, I’m going there for Coachella (which is in Palm Springs but I’ll stay in LA after that). Can’t wait!! Talk tomorrow, hopefully I’ll have some more energy then. Kisses and hugs <3

19 reaktioner på “COMFY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.