PINK FAVS

1. here!/ 2. here!/ 3. here!/ 4. here!/ 5. here!/ 6. here!/ 7. here!  – contains adlinks

God morgon babes! Hur mår ni? Jag mår fortfarande dåligt, mår typ ännu sämre idag. Vad är det för skit jag har fått!? Får svänga förbi apoteket och se om dom har någon spansk mega-medicin här. ;-) Jag har ju sagt till er att jag är HOOKED på rosa just nu, alltså big time. Nu har dom rosa bootsen kommit in (se min outfit med dom HÄR) och även de rosa bootsen jag hade i Milano som jag fick många frågor om (se den outfiten HÄR). Hur mysig ser den rosa jackan ut? Vill gosa in mig i den nu. :-) Planerna för dagen är att åka förbi apoteket, hjälpa min syster med sjuka barn eftersom hennes kille åker iväg för jobb idag, och sen sova. Imorgon ska jag vakna frisk. Punkt slut! Får väl internetshoppa lite under dagen istället, då mår jag alltid bättre. ;-) Happy shopping babes, puss <3

//Good morning babes! How are you? I still feel bad, almost worse than yesterday. What kind of shitty cold did I get!? Have to pass by the pharmacy today to see if they have some spanish mega medicine here. ;-) I’ve told you guys before that I am HOOKED on pink right now, big time. Now the pink boots are available (see my outfit with them HERE) and also the pink boots I wore in Milan that I got so many questions about (see that look HERE). How cozy does this pink jacket look? I want to cuddle in that one now. :-) The plans for the day is to pass by the pharmacy, help my sister with sick kids since her boyfriend leaves today for work, and then sleep. Tomorrow I’m gonna wake up healthy again. That’s just how it is! Guess I have to do some internet shopping today instead, that always makes me feel better. ;-) Happy shopping babes, hugs <3

19 reaktioner på “PINK FAVS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.