FASHION WEEK LOOKS

My looks for FW in Milan and Paris. Pick a favorite!  (find the outfits HERE!)

Hej hjärtan! Hur mår ni? :-) Jag mår bättre idag, wihoo! Jag gissar att mängder med ingefärste och lugn och ro hjälpte till. Hoppas jag får hålla mig frisk nu, haha! Nu när fashion weeks är över för den här säsongen kollade jag tillbaka på några av mina looks jag bar under veckorna. Jag älskar ju alltid att höra vilka looks ni gillar bäst så jag tänkte att det kunde vara kul att höra vad ni gillade bäst under FW. :-) Så – vilken är er favorit? Mycket färg och mönster, precis som jag gillar! Nu ska jag ta en kopp te till och sen får vi se planerna för dagen, jag kommer nog ta det ganska lugnt även idag då jag inte vill riskera att bli sjuk igen… Puss <3

//Hey loves! How are you? :-) I feel better today, wihoo! I’m guessing tons of ginger tea and chill time helped me. Hopefully I’ll stay healthy from now on, haha! Now when fashion weeks are over for this season I looked back at some of my looks I wore during these weeks. I always love to hear which looks you guys liked the best so I thought it could be fun to hear which ones were your favorites during FW. :-) So – which one is your favorite? Lots of colors and patterns, just the way I like it! Now I’m gonna have another cup of tea and then we’ll see the plans for the day, I will take it easy today as well since I don’t want to risk getting sick again… Hugs <3

36 reaktioner på “FASHION WEEK LOOKS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.