TROPICAL RAIN

Dress from Amuse Society. Photos by Micha Wissen.

 Hej fina ni! Det är så himla kul att läsa era kommentarer om mina outfits, jag älskar det. :-) Jag känner mig äntligen som en människa igen, med energi och suget att göra saker. Vi gick ut och lunchade idag, drack en kaffe efter och njöt av lite frisk luft. Efter det åkte jag hem, tog en låång dusch och tvättade håret, gjorde inpackning och smörjde in mig efteråt. Det kan vara det bästa som finns efter man varit sjuk och känt sig sliten, på riktigt kände jag mig som en helt ny människa efteråt. Förstår ni vad jag menar? Haha! Nu är jag tillbaka hos min syster igen och har precis vinkat av pappa och lillebror som svängde förbi här. Det är ju så lyxigt att ha några i familjen 5 minuter bort, så jag tar tillvara på det när jag är här. :-) Det har ju varit lite regnigt här när jag varit sjuk, så jag har inte missat så mycket av vädret iallafall. Bilderna ovan tog vi i LA när det var en liten paus i spöregnet vi hade där också, och jag gillar känslan i dom. Regnigt men ändå tropiskt på något sätt! Nu blir det te, något kvällssnacks och film. Hörs imorgon, PUSS <3

//Hey babes! It’s so much fun to read your comments about my outfits, I love it. :-) I finally feel like a new person again, with energy and the urge to do stuff. We went out for lunch today, had a coffee and enjoyed some fresh air. After that I went home, had a loong shower and washed my hair, did a hair mask and finished with body lotion afterwards. That could be the best thing ever after you’ve been sick and felt bad, I seriously felt like a new person after it. Do you know what I mean? Haha! Now I’m back at my sisters place and just said bye to my dad and little brother that just passed by here. It’s so nice to have a part of my family 5 minutes away, so I’m really taking the opportunity to hang out now when I’m here. :-) It’s been a bit rainy here when I’ve been sick, so I haven’t missed out on the weather at least. The pics above are taken in LA when it was a break from the pouring rain we had there too, and I like the feeling in them. Rainy but still tropical in a way! Now I’m gonna make some tea, a night snack and watch a movie. Talk tomorrow, HUGS <3

13 reaktioner på “TROPICAL RAIN”

Leave a Reply

Your email address will not be published.