PARIS SNAPSHOTS

Snapshots from an amazing week <3

Hej hjärtan! Förlåt för sent inlägg, men internet har inte velat jobba med mig haha! Jag kunde connecta på telefonen men absolut inte på datorn… Teknik ibland alltså, man blir ju galen. ;-) Nu funkar det äntligen så nu kan jag jobba. Älskar att jag blir glad över att jag kan jobba, men det är skönt när jag äntligen har energi till att ta tag i mail osv. Här kommer del två av mobilbilder från Paris. Underbara Paris! Ni sa ju att ni gillar mobilbilder så tänkte att jag skulle göra en part två innan det blev för sent. :-) När jag tänker tillbaka på våra dagar där så blir jag alldeles glad, hade en helt fantastisk vecka! Håller på och planerar mina framtida veckor nu, det kommer bli en del resor så det är skönt att vila upp sig lite här i Marbella. Hänga med kidsen och bara mysa! Nu är jag väldigt fotosugen dock, väntar bara på lite bra väder så ska jag bomba er med bilder härifrån. PUSS <3

//Hey loves! Sorry for a late post, but internet didn’t want to work with me haha! I could connect on my phone but for sure not on my computer… Technical stuff sometimes, you can get insane. ;-) Now it finally works so I can finally work. Love that I get happy when I can work, but it’s so nice to finally have energy to do emails etc. Here’s part two of phone pics from Paris. Lovely Paris! You’ve said you like phone pics so I thought I would make a part two before it’s too late. :-) When I look back on our days there I get so happy, had a fantastic week! Right now I’m planning my upcoming weeks, it will be lots of traveling so it’s nice to rest a bit here in Marbella. Just hang out with the kids and just chill! Now I really feel like shooting photos though, just waiting for the weather clear up and then I’ll bomb you with pics from here. HUGS <3

16 reaktioner på “PARIS SNAPSHOTS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.