MOM LIFE

My kind of morning activity these days. :-)

Hej hjärtan! Jag hann inte blogga imorse, hade fullt upp med det här lilltjejen. ;-) Vi åkte till en liten lekplats och åkte rutschkana, kröp i en tunnel och lekte i småhus. Får verkligen prova på mamma-livet haha! All cred till alla mammor alltså, det är inte en lugn stund. Det är väldigt mysigt dock, när man får en stor kram eller puss på kinden så glömmer man att det är jobbigt tycker jag haha! Nu ska jag svänga förbi hemma och hämta lite kläder, byta om och sen blir det lunch med en vän på favoriten Celisioso. Senare ikväll ska jag och Jon bort på middag till några andra vänner, första gången jag får klä på mig lite finare kläder sen jag kom hit. Ser fram emot det. ;-) Hörs sen, PUSS <3

//Hey loves! I didn’t have time to blog this morning, had my hands full with this little girl. ;-) We went to a playground and went on the slide, crawled in tunnels and played in mini houses. I really get to try out mom life haha! I can only say that every mom is amzing, it’s not a single calm moment. It’s very cozy though, when you get a big hug or a kiss on the cheek you just forget every moment it’s tough haha! Now I’m gonna pass by our home and change clothes, after that we’re heading for lunch with a friend at my favorite Celisioso. Later tonight me and Jon will go for dinner with some other friends, first time since I arrived that I get to wear some nicer clothes. Looking forward to it. ;-) Talk later, HUGS <3

9 reaktioner på “MOM LIFE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.