STRIPE DRESS

RayBan glasses (here!)/ Storets dress/ Karl Lagerfeld bag (here!)/ Nelly shoes (here!) and belt  – contains adlinks

Dagens look kommer här! Lång och skön klänning, ett skärp i midjan, sneakers och en färgglad väska. Typisk Janni-look, funkar alltid! :-) Dagen har bara försvunnit idag, jag städade här hemma, kramade på Jon och åkte ner en sväng till min syster och lekte med barnen. Behövde min dagliga dos lek och barnskratt haha! Ikväll ska vi ut och äta middag, det är jag, min syster och ett gäng tjejer. Ladies night out, haha! Det är en tjejkompis som fyller år så vi ska ut och fira henne med middag, så det ska bli kul! Blir en lugn kväll för mig dock, jag vågar inte riskera att bli sjuk igen… Skulle seriöst börja gråta om jag blev sjuk igen! ;-) Vad ska ni hitta på ikväll? Hemmakväll eller ut och hitta på något? Hörs imorgon, massa kärlek <3

//Here’s today’s look! Long and comfy dress, a belt in the waist, sneakers and a colorful bag. A typical Janni-look, always works! :-) This day just flew by, I cleaned up a bit at home, cuddled with Jon and went down to my sister to play with the kids. Needed my daily dose of playtime and kids laughter haha! Tonight we’re heading out for dinner, it’s me, my sister and a group of girls. Ladies night out, haha! A friend is having her birthday so we’re heading out to celebrate it with dinner, so that will be fun! Will be a calm night for me though, I can’t risk getting sick again… Would seriously start crying if I got sick again! ;-) What are you guys up to tonight? A night at home or going out to do something? Talk tomorrow, lots of love <3

22 reaktioner på “STRIPE DRESS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.