MARBELLA VLOG

New vlog from here – ginger shots, yoga, play time with the kids and girls night out! <3

Hej hjärtan! Söndag vilket betyder ny vlogg! Jag vet inte varför jag alltid gör det i sista sekund så jag får sitta halva söndagskvällen och redigera, men nu är det faktiskt pga att jag varit sjuk och tråkig innan. Vädret klarnade upp här iallafall och nu har vi haft några riktigt fina dagar! Yoga på stranden på morgonen, kan man inte bara göra det varje dag? Jag önskar jag kunde lära mig att göra det själv så jag inte behövde en instruktör… Får öva helt enkelt! :-) Lilla Livia har äntligen börjat säga mitt namn, wihoo! Nu är det inte Janni, utan Ninni men det funkar. ;-) Resten får ni se i vloggen helt enkelt, hoppas ni gillar den. En typisk Marbella-dag skulle jag säga. Nu ska jag stänga ner datorn, lägga mig i sängen och förhoppningsvis somna snabbt. Vi är inga nattmänniskor här hemma, det är något som är säkert iallafall haha! Hörs imorgon, massa kärlek <3

//Hey loves! Sunday means new vlog! I don’t know why I always do it last minute so I have to spend half my sunday night editing, but now it’s actually because I’ve been sick and boring before this. The weather cleared up at least and now we’ve had some amazing days! Yoga on the beach in morning, why can’t you just do that every day? I wish I could learn how to do it alone so I didn’t need an instructor… Just have to practice! :-) Little Livia can finally say my name, wihoo! Maybe not Janni, but Ninni and it works. ;-) The rest you’ll have to see in the vlog, I hope you like it. I would say it’s a typical Marbella day. Now I’m gonna close down my computer, go to bed and hopefully fall asleep fast. We’re not really night people in this house, and that’s for sure haha! Talk tomorrow, lots of love <3

13 reaktioner på “MARBELLA VLOG”

Leave a Reply

Your email address will not be published.