PALM LEAVES

Breakfast and my all time fav cover from Richmond and Finch (here!).

God morgon hjärtan! Hur mår ni? Jag mår bra, startade dagen med en god (och ganska fin haha) frukost. Tycker det är gott att äta när man lägger upp det såhär, då kan man bestämma om man vill ha ett hallon med kokos eller hur man än vill blanda. :-) Min nästa fina grej på bordet är mitt nya favoritskal från Richmond & Finch. Ni vet ju min kärlek för palmer så när jag såg det här skalet föll jag för det direkt. Jag gör ju ett samarbete med dom i några månader framöver och den här månaden är det här mitt favoritskal. :-) Det är väldigt fotovänligt också, haha! Ni får 20% rabatt på deras skal med koden “Janni20”, så om ni gillar palmer som jag vet ni vart ni ska leta. Finns massa andra fina skal, delad första plats just nu är ett marmorskal med roseguld… Hörs lite senare, puss <3

//Good morning loves! How are you? I feel great, started the day with a good (and a pretty beautiful haha) breakfast. I think it’s nice to eat when you make it like this, then you can decide if you want a raspberry with coconut or however you want to mix. :-) My next beautiful thing on the table is my new favorite cover from Richmond & Finch. You all know my love for palm trees so when I saw this cover I needed it straight away. I’m doing a collab with them for a few months and this month this is my favorite cover. :-) It’s very photo friendly too, haha! You’ll get 20% off their covers with the code “Janni20”, so if you like palm trees like I do you know where to look. They have lots of other covers too, a marble cover with rose gold shares the first spot right now… Talk later, hugs <3

In collaboration with Richmond & Finch.

17 reaktioner på “PALM LEAVES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.