MARBELLA NIGHTS

My new favorite sunset spot – jacuzzi with the best view!

Exakt här avslutade jag den här dagen. Snacka om drömställe! Pappa har ju också en rooftop men vi brukar aldrig hänga där, men nu har han en jacuzzi där på taket och jag såg att han la upp en bild därifrån igår vid solnedgången och det såg magiskt ut. Så, idag ville jag hänga där och se solen gå ner vid bergen. :-) Vi satt där i säkert 40 minuter och bara njöt, snackade om livet och hade det gött. Jag älskar bubbelpooler men man blir så törstig och trött efteråt, haha! Vi åkte till Thai-restaurangen och åt efter det. Bra kväll!! :-) Nu ska jag göra en sista kopp te för dagen och sen blir det sängen. Har massa bilder att redigera imorgon så det är jag peppad på! Hörs imorgon, massa kärlek <3

//This is exactly where I ended this day. Talk about dream spot! My dad also has a rooftop but we usually never hang out there, but now he has a jacuzzi there on the roof and I saw that he posted a picture from it during sunset yesterday and it looked magical. So, today I wanted to be there and see the sun set by the mountains. :-) We sat there for about 40 minutes and just enjoyed, talked about life and had a great time. I love jacuzzis but you get so thirsty and tired afterwards, haha! We went to the thai-restaurant and had dinner after that. Great night!! :-) Now I’m gonna make my last cup of tea and then it’s bed time. Have lots of pictures to edit tomorrow so I’m excited for that! Talk tomorrow, lots of love <3

11 reaktioner på “MARBELLA NIGHTS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.