PHOTOSHOOT PARIS

La Biosthetique X Lana Mueller photoshoot in Paris!

God morgon babes! Kommer ni ihåg plåtningen vi gjorde i Paris? Här är några av bilderna. :-) Jag blev så himla nöjd med resultatet, älskade sminket och håret och den här jumpsuiten har ni sett massor av redan. Jag får inte nog av den! Den är bara perfekt. Superkul att plåta något annorlunda, jag fotar ju nästan varje dag så jag är ganska van med en kamera men det här var extra kul. Nu måste jag springa, jag ska åka och göra nytt pass så jag vill inte komma sent. Det är typ anledningen att jag åkte hit till Sverige så om jag missar tiden blir jag ledsen haha! Hörs sen, puss <3

//Good morning babes! Do you remember the photosthoot we did in Paris? Here are some of the pics. :-) I got so happy with the result, I loved the make up and hair and you’ve seen this jumpsuit a lot already. I can’t get enough! It’s just perfect. Super fun to shoot something different, I shoot almost every day so I’m pretty used to having a camera in my face but this was extra fun. Now I have to run, I will go and make a new passport so I really don’t want to be late. It’s the reason I came here to Sweden so if I miss it I will be sad, haha! Talk later, hugs <3

23 reaktioner på “PHOTOSHOOT PARIS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.