BIK BOK x ABAD

1. top here! bottoms here!/ 2. here!/ 3. here!/ 4. here!/ 5. here!  – adlinks

God morgon babes! Hur mår ni? :-) Min hals gör typ ondare än någonsin så jag tror jag måste gå till någon doktor här och få penicillin. Något riktigt elakt har jag, elaka barnbaciller. ;-) Jag måste in till stan för massa möten iallafall så det är bara bita ihop! Idag släpps A bikini a day X Bik Bok samarbetet och jag hade på mig en klänning och hatt från det för några dagar sedan på instagram. Fick så mycket frågor om plaggen och dom är därifrån! Finns massa fint, ovan är några av mina favoriter! Ni kan se alla plagg HÄR! Nu ska jag åka in mot stan för första mötet, så vi hörs senare. Ha en fin fredag, PUSS <3

//Good morning babes! How are you? :-) My throat is the most sore it’s ever been so I think I have to go to a doctor and get some kind of medicine. I got something really mean, kids bacterias. ;-) I have to go to town for a few meetings now anyway so I just have to go push it a bit today! The A bikini a day X Bik Bok collab is released today and I wore a dress and hat from there a few days ago on Instagram. Got so many questions about the pieces and they’re from there! Lots of nice things, above are some of my favorites! You can see all the pieces HERE! Now I’m gonna head in to town for the first meeting, so I’ll talk to you later. Have a great friday, HUGS <3

15 reaktioner på “BIK BOK x ABAD”

Leave a Reply

Your email address will not be published.