BLACK & YELLOW

Cap sold out!/ Nly glasses and belt (sold out)/ MSCH shirt (here!)/ Gucci bag/ Nly shoes (here!)   – adlinks

 Styled by: Sebastian Hammarberg

Hej babes! Just nu sitter jag faktiskt i frisörstolen och får håret fixat. Fick klämma in den sista tiden både jag och Antonio (min frisör) hade haha! Så nu kommer jag sitta här tills sent ikväll, men det gör mig inget. Jag sitter och jobbar lite nu men ska snart stänga ner datorn och njuta av att någon pillar mig i håret. ;-) Först ville jag bara visa den här looken jag hade i Marbella en dag. Älskar den! Gula detaljer har jag gillat ett bra tag nu, speciellt när man matchar det med svart. Nu ska jag stänga ner datorn och ta en kaffe, njuta och bli fin i håret. Ha en fin kväll så hörs vi imorgon, puss och kram <3

//Hey babes! Right now I’m actually sitting at the hair dresser getting my hair done. Had to squeeze it in last minute since both me and Antonio (my hair dresser) have hectic schedules haha! So now I’m gonna be here until late tonight, but I’m fine with that. I’m working a bit now but I will soon close down my computer and enjoy having someone doing my hair. ;-) I just wanted to show you this look I wore in Marbella one day. I love it! I’ve had a thing for yellow details for a while now, especially when you match it with black. Now I’m gonna close down my computer, have a coffee, enjoy and get nice hair again. Have a great night and I’ll talk to you tomorrow, kisses and hugs <3

11 reaktioner på “BLACK & YELLOW”

Leave a Reply

Your email address will not be published.