HAIR FIX

Last nights friday party, haha! Before and after pics above!

God morgon lördag! Det är så himla fint väder idag, wihoo! :-) Det här gjorde jag igår som sagt, tror vi var klara vid 22.45 så vi hade hårfix istället för fredagsfest som resten av Stockholm hade. Vi ljusade upp botten, fräschade till det och klippte en bit. Jag känner mig alltid som en ny människa när jag varit hos Antonio, varje gång jag går dit säger jag att han får fria händer då det alltid brukar bli bäst. Jag tycker det är så viktigt att lita på sin frisör och jag litar på honom till hundra procent! Fick lite fina lockar när vi var klara också, så nu känner jag mig extra fin. :-) Jag sov över hos farmor inatt och min kusin också så vi satt uppe och snackade om livet till klockan 2 inatt. Vad hände liksom, haha! Supermysigt var det iallafall. Nu ska jag snart åka hem till Mira för brunch, hon hade fixat massa mat så det ska bli gott. Hörs sen, puss <3

//Good morning saturday! The weather is amazing today, wihoo! :-) This is how my night looked like last night as I mentioned, I think we were done at 10.45 pm so we had hair fix instead of friday party as the rest of Sthlm seemed to have. We brightened it up a bit, made it fresh again and cut it. I always feel like a new person after I’ve been to Antonio, every time I go there I tell him to do whatever he wants and it always ends up being the best. I think it’s so important to trust your hair dresser and I trust him to a hundred procent! Got some nice curls when we were done too, so now I feel extra pretty. :-) I slept at my grandmas place last night and my cousin too so we were up talking about life until 2 AM. Like, what happened haha! It was super cozy. Now I’m soon heading over to Mira for brunch, she told me it will be lots of food so I’m excited. Talk later, hugs <3

25 reaktioner på “HAIR FIX”

Leave a Reply

Your email address will not be published.