MINTY

RayBan glasses (here!)/ Borrowed jacket/ Gina Tricot top (in pink here!) and jeans (here!)/ Karl Lagerfeld bag/ Saint Laurent bag shoes  – adlinks

Dagens sköna look kommer här, och den ser exakt ut som det gjorde dagen innan haha! Jag bestämde ju sista minuten att jag skulle sova hos farmor så jag hade bara med mig dator och kamera så det fick bli exakt samma outfit. :-) Lånade en jacka av Mira idag dock, jag hade bara en tunn skinnjacka och vi skulle gå ut och promenera lite. Så himla skön dag har jag haft! Åt en mega-brunch hos Mira, vi smälte maten lite innan vi gick en runda på stan och avslutade med en cappuccino på en uteservering i solen. Efter det kom mamma och hämtade mig och nu har vi precis ätit middag (portobellosvamp med pesto och parmesanost, potatisgratäng och bea-sås, mums!). Nu ska jag ta en dusch, göra te och kolla film i soffan och äta naturgodis. Kunde inte tänka mig en bättre lördagkväll! :-) Hoppas ni får en fin kväll vad ni än hittar på, massa kärlek <3

//Today’s comfy look, and it looks exactly the same as yesterday haha! I decided last minute to sleep at my grandmas place so I only had my computer and camera so I had to wear the exact same outfit. :-) Borrowed a jacket from Mira though, I only had a thin leather jacket and we were going out for a walk. I’ve had such a nice day! Had a mega brunch with Mira, went out for a walk around town and finished with a cappuccino out in the sun at a café. After that I got picked up by my mom and we just had dinner (portobello mushroom with pesto and parmesan, potato gratin and bearnaise sauce, yum!). Now I’m gonna have a shower, make some tea and watch a movie while eating “exotic snacks” (chocolate with nuts, coconut etc, the only candy I miss from Sweden). Couldn’t think of a better way to spend my saturday night! :-) Hope you’re having a great night whatever you’re up to, lots of love <3

14 reaktioner på “MINTY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.