IN MY CHIMI EYEWEAR

In different shades of Chimis – find them HERE!

Touchdown Monaco! Känns underbart att komma hem, och väldigt mysigt med en stor kram av Jon när jag kom innanför dörren. Här skiner solen och det kändes typ som sommar idag, vilket betyder solbrillor varje dag. ;-) För ett tag sedan var vi ju på Zanzibar tillsammans med Chimi Eyewear och plåtade massa solbrillor. Ni har säkert märkt att det är några av mina favoriter som jag använder ofta och jag brukar mixa olika färger beroende på humör typ (och lite beroende på min outfit, haha). :-) Ovan är några av bilderna därifrån och jag har fastnat mer och mer för den gula färgen (mango), gillar den skarpt! Om ni är sugna på några får ni 10% rabatt om ni köper ett par med koden “Janni10” och 20% rabatt om ni köper två par eller mer med koden “Janni20” (koderna gäller till den 3/4!). Happy shopping babes! Nu ska jag kramas med Jon, slappna av och njuta av att vara hemma. Hörs imorgon, lots of love <3

//Touchdown Monaco! Feels amazing to come home, and very cozy to be welcomed with a big hug from Jon when I opened the door. The sun is shining here and it almost felt like summer today, which means sunglasses every day. ;-) A while ago I was in Zanzibar together with Chimi Eyewear and shot lots of sunglasses. You’ve probably noticed they are some of my favorite shades that I use often and I usually mix the colors depending on my mood (and a bit depending on my outfit, haha). :-) Above are some of the pics from there and I’ve really started to use the yellow color (Mango) more and more, I like it a lot! If you want to get some you’ll get 10% off when you buy one pair with the code “Janni10” and 20% off if you buy two pairs or more with the code “Janni20” (the codes are valid until 3rd of April!). Happy shopping babes! Now I’m gonna cuddle with Jon, relax and enjoy being home. Talk tomorrow, lots of love <3

In collaboration with Chimi Eyewear.

29 reaktioner på “IN MY CHIMI EYEWEAR”

Leave a Reply

Your email address will not be published.