WHO KNOWS ME BEST – BF OR DAD

Who knows me best…?

God morgon babes! Just nu är jag på arlanda och ska boarda planet mot Monaco om typ 10 minuter. Ska bli så mysigt att komma hem i några dagar! Har haft det underbart i Stockholm den här gången, träffat massa familj och fått mycket viktigt gjort. Skön känsla! Idag är det söndag och det betyder ny video, den här gången en video många av er har frågat om… ;-) Vi spelade in den för några dagar sedan i Spanien men jag har inte riktigt haft tid att redigera klart den förrän nu, så här är den! Jag gjorde en “vem känner mig bäst” med pappa och Jon och jag blev förvånad över resultatet… Haha! Hade superkul när vi spelade in det här, skrattade så mycket både under tiden vi spelade in och efteråt. Hoppas ni gillar den! :-) Nu ska jag snart flyga, hörs i Monaco nästa gång. PUSS <3

//Good morning babes! Right now I’m at arlanda airport and will soon board the plane to Monaco. Can’t wait to come home for a few days! I’ve had an amazing time in Stockholm this time, met most of my family and got lots of important things done. Nice feeling! Today it’s sunday which means a new video, and this time it’s a video many of you have asked about… ;-) We recorded it a few days ago in Spain but I haven’t really had time to edit it until now, so here it is! I did a “who knows me best” with my dad and Jon and I got surprised of the outcome… Haha! Had so much fun while recording this, I laughed so much when we recorded this and also after. Hope you like it! :-) Now I have to board, talk to you in Monaco next time. HUGS <3

17 reaktioner på “WHO KNOWS ME BEST – BF OR DAD”

Leave a Reply

Your email address will not be published.